Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

logo.jpg 2.11. Do fotogalerie ,, svod Mikulov,, byly přidány fotky od Katky Kollárové http://www.kattty.eu/

 

 logo.jpg 10.9. Svod Mikulov 

Kerstje van Silesia - 2e prémie, stala se šampionkou klisniček a zároveň nejkrásnějším hříbětem svodu.

 

Renske van Hoeve Jacolie - 3. místo, stala se 2více šampionkou ve své kategorii Stb klisen. 

 

logo.jpg 16.7. Výstava koní Svrčinovec 

Této výstavy se zůčastnila Renske van Hoeve Jacolie v celkovém počtu 8 fríských kobyl. I přes to, že je Renske teprve 4 týden po porodu a její objemnější bříško je na ní znát, získala krásné 5 místo, což je pro nás veliký úspěch.

 

logo.jpg 20. 6.  Nový přírůstek v naší stáji

Jaké to milé ranní překvapení, když jsme našli v naší stáji o jednoho člena navíc. Kobylka Renske zřejmě v nočních hodinách přivedla na svět své druhé hříbě klisničku jménem Kerstje van Silesia. Otcem Kerstje je velice známý populární drezurní hřebec Tietse 428 Sport. Renske je velice starostlivá a pečlivá matka, která si dcerku velice dobře hlídá. Pokud počasí dovolí, zkusíme za několik dní vyvést Renske a Kerstje na pastvu

 

logo.jpg 28. - 29.5 Seminář o přípravě koní na svod Pelhřimov Ola Ranch

O tomto víkendu jsme se zúčastnili s naší již 10 měsíční kobylkou Gracií semináře, který byl zaměřený na přípravu koně na svod. Gracja celou tuto akci, která se konala pod vedením holandského trenéra Pieta Sibmy zvládla nad naše očekávání velice dobře. Jelikož je velice komunikativní, zvídavá a ráda spolupracuje s člověkem, neměli jsme problém ji předvést v hale na ruce. Pro nás i pro ni to byl velice zajímavý zážitek se s poustou nových informací.